“SYED HAMID! Ada Orang Nak Jumpa Ni Haaa…!!! ||| @ MalaysiaKini”

22 04 2008

At a press conference held at DAP’s Damansara Service Centre, the PR MPs said the government’s move to loosen up its licencing regime by allowing the opposition PKR to publish its Suara Keadilan party organ and its apparent openness to bloggers are also laudable.

However, the decision to revoke Tamil paper Makkal Osai’s printing permit for reasons that remain unclear illustrates the need for a complete overhaul of laws pertaining to the media, they said.

***********************************************************************************************
sumber daripada malaysiakini youtube.
***********************************************************************************************

***********************************************************************************************
“JOM! Kita Pakat-pakat Sokong PAS!!!”

berapa ramaikah yang berani menyatakan sokongan mereka terhadap PAS?

untuk lebih lanjut, klik di sini.
***********************************************************************************************

klik di sini untuk paparan video dan diskusi: “PAS FOR ALL ||| PAS Untuk Semua


Actions

Information

14 responses

22 04 2008
xtheman

Si Hamid sudah lama pekak. Sebab itu dia dengar suara rakyat

22 04 2008
Abdul Farouk

Get the high court judge who was forced by a canon to resign to be appointed as the new Chief Against corruption.

22 04 2008
kluangman

Anda tidak boleh memang semua, elok sangat akhbar tersebut tidak disambung permit pengeluarannya, harus belajar dari kesilapan, harus terima hakikat.

22 04 2008
madhina

I agree with the comments above;but I posted last time in this column,it was not posted,dont know whether this’ll be posted.

23 04 2008
mr_croc

yang pekak itu ada bagusnya kerana tidak dapat kongsi dosa fitnah, mengumpat, dan caci maki..

23 04 2008
blogitforu

Its scary

23 04 2008
blogitforu

Many of us feel treaten by the giant community software online called Facebook. We often think that signing up to facebook is just looking for an own stacker. But not to some, over 65 million user one become so luck to find love in the giant online community. She has redefined the purpose of this online community

23 04 2008
Fuck the Prince

Tolong melawat http://disgruntedpolitics.blogspot.com/ untuk artikel dan komen mengutuk UMNO, MCA, MIC dan komponen parti yg lain.

Tiada CENSORSHIP!!! Boleh hentam dan taruh tanpa komen dibatalkan!!!

Sekian terima kasih

23 04 2008
e Pemuda PAS

madhina >>>

thanks coz singgah sini. awak cakap, pernah post komen di sini. any prove? screenshot or what ever…? coz saya hanya tak show komen yang berbentuk porno, spam, dan umumnya yang tidak boleh diterima. yang ader nak iklan semata-mata tanpa join the topic pun saya tidak akan siar; itu dianggap spam dalam dunia maya nih… dan mungkin, ia lambat disiarkan kerana saya sebagai moderator akan approved kesemua komen terlebih dahulu. so, takes time.

so, saya bersedia untuk ketahui provenya. tolong ya.

23 04 2008
e Pemuda PAS

Fuck the Prince >>>

ntah la… memang site tu penuh dengan dendam semata, tiada unsur ilmiah. (pendapat saya semata) tidak tahu samada dia seorang yang benar2 expert or what, mungkin dia ada cara untuk tidak ditangkap kelak! suara, suara juga… kenalah pandai…

5 06 2008
zamree

dear minister, defense our interest before defense “their” interest

5 06 2008
zamree

jangan pedulikan Mahathir tu.. dah tua bawak2 la pegi masjid. berapa tahun lagi dia nak hidup? asyik sibuk berpolitik je. dah lah kluar umno, kunuuunnya ahli umno sepanjang hidup…. macam la boleh hidup seratus tahun lagi..

5 06 2008
zamree

dia tu burukkan pak lah sebab semua projek anak dia tak jalan…

3 12 2010
HarakahDaily

Artikel yg sgt menarik..terima kasih kerana berkongsi🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s