“SUDAH!!! Ini Kebenarannya!!! Jangan Kamu Yang Bodoh Permainkan Lagi Isu Ini!!! ||| KERAJAAN MENZALIMI RAKYAT!!! ||| DITIPU HIDUP-HIDUP!!!”

21 04 2008

Sudah dikatakan bahawa tuduhan liwat adalah fitnah. Namun ada beberapa golongan yang msh asyik menyebar fitnah.

Dalam video ini, Sukma mendedahkan bagaimana dia diseksa dan diugut oleh polis SB untuk membuat pengakuan palsu bahawa dia pernah diliwat oleh Anwar Ibrahim. Kalau dah diseksa sampai 10 hari berturut2, kita pun mungkin belum tentu dapat bertahan.

Itulah yang berlaku kepada Sukma. Daripada ‘tidak’ dia terpaksa menukar jawapan menjadi ‘ya’ atas seksaan, ugutan, dan ancaman yang terus menerus dilakukan kepadanya selama dia ditahan.

Bertaubatlah dan hentikan fitnah. Mmg nyata bahawa Dato Seri Anwar adalah mangsa fitnah dan konspirasi politik yang kotor peringkat tertinggi negara pada masa itu.

Pengakuan yg dilakukan oleh Sukma dalam kes liwat Dato Seri Anwar Ibrahim adalah hasil penyeksaan 10 hari berturut2 oleh polis ketika dia dalam tahanan. Penyeksaan yang menjatuhkan maruah dan amat mengaibkan. Ugutan yang sampai melibatkan nyawa.

Kemudian kenyataan itu digunakan oleh penyebar-penyebar fitnah yang tidak pernah berhenti mengumpul dosa fitnah yang terus menerus bertambah apabila ada org percaya dan turut menyebarkannya. Hakikatnya, semua fitnah itu telah awal2 lagi dinafikan Dato Seri Anwar Ibrahim pada 10 thn lepas dgn sumpah atas nama Allah (sila lihat video ke-2).

Tepuk dada dan tanyalah Iman anda jika anda seorang Muslim. Jika anda seorg non-muslim, anda boleh nilai sendiri peribadi yang dituduh, Anwar Ibrahim dan yang menuduh, Mahathir Mohammad. Mahathir mohammad pernah memperlekehkan sunnah nabi berkenaan janggut, jika sunnah nabi pun ringan sahaja untuk beliau permainkan apa sangatlah baginya untuk melempar tuduhan berbentuk pembohongan dan fitnah?

Sila sebar-sebarkan video ni.

Wassalam.
http://videoreformasi.blogspot.com

10 thn yg lepas, Datuk Seri Anwar Ibrahim bersumpah dengan nama Allah bahawa tuduhan2 yg dilemparkan kepada beliau oleh Dato Seri Mahathir Mohammad(skrg TUN) adalah suatu FITNAH dan penipuan bertujuan untuk menjatuhkan maruah beliau.

Sekian lama sudah dia melafazkan kalimah sumpah agung di depan ribuan manusia sebagai saksi. Dan menyebut dengan nama Allah dalam sumpahnya. Namun, sehingga hari ini…berapa ramai lagi di antara kita yang terus menerus menutup pintu hati untuk mempercayai hakikat kebenaran itu. Adakah tuduhan2 Tun Mahathir Mohammad lebih besar berbanding sumpah Datuk Seri Anwar Ibrahim bersaksikan ribuan manusia yg dilafazkan dengan nama Allah??? Pernahkah kita mendengar Tun Mahathir melafazkan sumpah sedemikian melainkan tuduhan demi tuduhan kosong yg terus dilemparkan.

Sekiranya anda mempunyai walau sedikit iman di dada, anda akan tahu yg mana benar dan yang mana fitnah. ..Renungkanlah..semoga kita tidak tergolong dalam golongan penyebar fitnah…..

***********************************************************************************************
sumber daripada mahasiswaPutra youtube.
***********************************************************************************************

***********************************************************************************************
“JOM! Kita Pakat-pakat Sokong PAS!!!”

berapa ramaikah yang berani menyatakan sokongan mereka terhadap PAS?

untuk lebih lanjut, klik di sini.
***********************************************************************************************

klik di sini untuk paparan video dan diskusi: “PAS FOR ALL ||| PAS Untuk Semua

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s