“TERKINI: HIMPUNAN BLACK 14 Akan Tetap Diteruskan!!!”

14 04 2008

assalamua’laikum dan salam sejahtera.

keadilan akan meneruskan perhimpunan di kelab Sultan Sulaiman, Kampung Baru malam ini walaupun polis tidak menyediakan permit. -harakah-

***********************************************************************************************
dapatkan info-info terkini dengan: taip ON<jarak>HARAKAH dan hantar ke 77770; hanya RM5.00 sebulan; sehari 5-7 berita; untuk pelanggan celcom sahaja.
**********************************************************************************************

***********************************************************************************************
untuk lebih lanjut, info-info sumber alternatif anda, klik http://www.harakahdaily.net/.
**********************************************************************************************

***********************************************************************************************
“JOM! Kita Pakat-pakat Sokong PAS!!!”

berapa ramaikah yang berani menyatakan sokongan mereka terhadap PAS?

untuk lebih lanjut, klik di sini.
***********************************************************************************************

klik di sini untuk paparan video dan diskusi: “PAS FOR ALL ||| PAS Untuk Semua

Advertisements

Actions

Information

2 responses

14 04 2008
anakbulan

Saya ingin mengucapkan tahniah kepada rakan-rakan pejuang dalam PKR, yang telah berjaya mendapatkan publisiti percuma di media2 arus perdana beberapa hari ini. Sebagai seorang yang pernah melalui kegetiran peristiwa kekejaman regim BN, saya bersyukur kerana Black 14 yang disambut pada tahun ini dapat kita raikan dalam keadaan yang terang-benderang. Terima kasih juga kepada YAB TSKI selaku Pengerusi Kelab Sultan Sulaiman KL yang telah membenarkan veneu ini digunakan.

Saya kesal dengan kenyataan Ketua Polis KL, yang mempersoalkan perhimpunan ini sebagai haram dan tidak berpermit. Sepatutnya di zaman rusuhan dan tunjuk perasaan kembali menjadi budaya Umno selepas PRU12, pihak polis mereformasikan diri mereka dan menhentikan perbuatan mengkastakan rakyat.

Sepatutnya pihak Polis bertindak secara independen dan mengelakkan diri dari diperalatkan. Saya rasa perhimpunan pada malam ini akan disabotaj untuk memburuk2kan imej PKR dan Pakatan Rakyat. Tetapi harus diingat tindakan ini mungkin akan memberi tamparan hebat kepada BN dalam PRU13 nanti.

Orang2 Umno tidak perlu risau dengan perjumpaan ini, malah saya fikir lebih baik mereka turut sama menyertainya sebagai latihan untuk mereka menjadi pembangkang di peringkat Federal tidak lama lagi. Umno Penang, Kedah, Perak, Selangor dan WP boleh datang beramai-ramai untuk memahami dan berkongsi petua dengan para pejuang2 PKR.

Jika ini dapat dilakukan maka saya menjangkakan Umno dapat mengurangkan kos yang terpaksa ditanggung untuk mengadakan sesuatu tunjuk perasaan. Jika kini mat2 rempit boleh disuap dengan RM50 untuk merusuh, saya bimbang 5 tahun lagi harganya naik 10 kali ganda. Keadaan ini tentunya akan menyukarkan KJ untuk mengumpul dana untuk tujuan ini nanti.

Berbalik kepada Black 14, saya meminta maaf kepada rakan2 pejuang kerana tidak dapat bersama atas urusan2 yang perlu diselesaikan di Jerman (bukan pasal ladang babi!). Saya akan bertolak malam ini melalui S’pore. Selamat meraikan Black 14. Lawan tetap lawan!

noontimesilence@yahoo.com
http://bulanpenuh2012.blogspot.com

14 04 2008
abd rahman mohamad

saya rasa pihak polis henti2lah menjadi dalang kepada petualang-petualang yg mengikis duit rakyat…. saya tak halalkan sesen pun duit yg diambil….kita adilinya di hadapan allah nanti….amin…. polis yang jujur harus mendedahkannya kepada khalayak ramai supaya rakyat tahu siapa petualang2nya. Lagi pun ALLAH swt membayar dengan tunai sekarang…..lihatlah bekas2 pemimpin2 yg rasuah berdepan dengan masalah sakit,derita dan bermacam penyakit kronik dan menderita sebelum ajalnya….itulah tanda2nya….amin ……dan anak2 mereka berebut2 menjual harta peninggalan arwah sehingga habis…..insaflah wahai polis2 sebelum terlewat…… amin ya rab bil alamin…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s